РАТАН

Rattangelo мебели от ратан
 
Мебелите Rattangelo представят първото производство на мебели от ратан в България. Обхващат целия процес от проектирането до производство и всички необходими дейности по обслужване на поръчката и доставката.

Мебелите Rattangelo предлага широка гама от красиви, ергономични и висококачествени мебели от ратан. При нас Вие можете не само да си купите готови мебели, но и да участвате в дизайна на вашата мебел от ратан.

Произведените от нас мебели от ратан са от естествени материали, което е в унисон с налагащата се тенденция все повече в бита си да се обграждаме с естествени продукти.

Това е една от причините напоследък да се забелязва тенденция към широко навлзане на мебелите от ратан. Поддържат се лесно и придават на интериора неподправен колорит и екстравагантна елегантност. Невероятно е усещането за светлина, пространство и лекота.

Мебелите Rattangelo са изцяло ръчна изработка, което им придава допълнително изисканост и уникалност. Това ги превръща в изключително оригинално решение за вътрешно обзавеждане на дома: за дневна, спалня, трапезария, кабинет, кухня, както и за градини, басейни, заведения и хотели. Успешно се вписват както в съвременния, така и в класическия интериор.